CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme Duyurusu

2015-2016   eğitim   öğretim   yılı   bahar   yarılından   itibaren  kayıt  yenileme işlemlerinde; önce ders seçimi yapılacak daha sonra harç ödemesi yapılacaktır.

1. Harç Ücreti Yatıracak Olan Öğrenciler:

8-12         Şubat 2016 tarihleri arasında kayıt yenileme işlemlerinde sırasıyla;

-          UBS programından ders seçimi yapılacak,

-          Kaydı Tamamla butonuna basılarak ders seçimi işlemi tamamlanacak.

-          Bu işlem tamamlandıktan sonra harç borcunuz oluşacaktır.

-          Aynı gün içerisinde oluşan harç borcunuz bankaya aktarılacaktır.

-          İş Bankasına harcınızı yatırdıktan sonra kayıt yenileme işleminiz tamamlanmış olacaktır.

*Tıp Fakültesi öğrenci olup harç yatırması gerekenler ve Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı (ikinci öğretim) öğrencileri ders seçimi yapmadan bankaya harç ödemelerini yapacaklardır.

ÖNEMLİ NOT: DERS SEÇİMİ YAPMIŞ OLSANIZ BİLE BORÇLANDIRILDIĞINIZ TUTARI ÖDEMEDİĞİNİZ TAKTİRDE KAYIT YENĠLEME İŞLEMİNİZ TAMAMLANMIŞ SAYILMAZ.

2. Harç Ücreti Yatırmayacak Olan Öğrenciler:

8-12         Şubat 2016 tarihleri arasında kayıt yenileme İşlemlerinde sırasıyla;

-          UBS programından ders seçimi yapılacak,

-          Kaydı    Tamamla    butonuna   basıldıktan    sonra    kayıt    yenileme   işleminiz tamamlanmış olacaktır.