ORMANCILIK BÖLÜMÜ ETKİNLİĞİ

23.03.2017 Perşembe günü Ormancılık Bölümü Öğr. Gör. Güçlü İlker MÜFTÜOĞLU ve Dış Ticaret Bölümü Öğr. Gör. Süleyman TOPUZ ’un organize ettiği etkinlikte Ormancılık Bölümü 2.sınıf Girişimcilik dersi alan öğrenciler ile Ahşap ve Dekorasyon sektöründe ilçemizi yurt içi ve yurt dışında başarı ile temsil eden MTN Ahşap, Dekorasyon ve Org. San. ve Tic. Ltd. Şti. ‘ye ziyaret gerçekleştirildi. Dönem içinde aldıkları teorik ve uygulamaya yönelik eğitim ile ormana dayalı sektörlerin ülke ekonomisi içindeki mevcut durumunu ve girdi-çıktı bağlantılarının birçok sektörü geride bırakarak uluslararası piyasalarda yeterli avantaj ve rekabetçi gücün varlığı bilincine sahip olan bölüm öğrencileri, girişimci kimliği ile ön plana çıkan firmanın çalışanı Serkan TOĞAN’dan ahşap ve dekorasyon işlerinin yurt içi ve yurt dışı pazardaki mevcut durumu ve üretim teknikleri hakkında bilgiler aldılar. Etkinlik sonunda üretim odaklı tasarım, AR-GE ve pazarlama girişimlerinin mevcut ve gelecek dönemlerde de hız kesmeden devam etmesi gerektiğine vurgu yapılarak, ziyaret kabulü için firma çalışanlarına teşekkür edildi.