22/12/2017 Cuma günü Ormancılık Kadastro Bilgisi dersini alan 2. Sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Güçlü İlker MÜFTÜOĞLU’ nun organize ettiği etkinlikte ilçemizde çalışmalarını 15 yıldır faal olarak yürüten Duman Haritacılık ekibiyle bir araya geldi. Harita Mühendisi Orhan DUMAN Harita ve Kadastro çalışmalarında yersel ölçme teknikleri hakkında öğrencilerle söyleşi yaparak tecrübelerini ve arazi çalışmalarını kısaca öğrencilere anlattı. Uygulama sahasında kadastro ve haritacılık alanında kullanılan yersel ölçme araçları olan; Miralar, Jalon ve Prizmalar, Lazer Metreler,  Açı ve Eğim Ölçerler, Nivo, Lazerli Nivo, Teodolit, Total Station ve RTK GNSS – GPS hakkında da detaylı kullanım bilgileri öğrencilere aktarıldı. DUMAN’ın öğrenciler tarafından kendisine yöneltilen bir takım soruları cevaplamasıyla etkinlik son buldu.